Huis Verkopen Tips

Help ik kan mijn huis niet verkopen

Tegenwoordig wordt het steeds lastiger voor voor kopers om ene huis te kopen. De hypotheekregels zijn en worden steeds strenger waardoor mensen niet meer in aanmerking komen voor een hypotheek. Ben jij een huiseigenaar en dacht je dat je eindelijk een koper voor je huis had gevonden, maar ging de koop op het laatste moment niet door omdat de hypotheek niet werd goedgekeurd? Heb jij weinig vertrouwen in een makelaar, en wil jij je huis zonder makelaar verkopen? Dan hebben wij voor jouw een aantal huis verkopen tips.

Onze huis verkopen tips

Door de hoge kosten van een makelaar willen steeds meer mensen zelf hun huis verkopen. Zelf je huisverkopen brengt een aantal voordelen. Zoals geen makelaarskosten, zelf onderhandelen en sneller je huis verkopen. Zelf je huis verkopen brengt ook een aantal nadelen, zo krijg je te maken met veel onserieuze kopers, moet je alles weten over je woning, en de nodige rondleidingen geven. Heb jij eindelijk een koper gevonden die jouw huis wilt kopen, maar krijgt deze de hypotheek niet rond. Dan ben jij weer terug bij af. Speciaal voor deze situatie hebben wij voor jou een tip!

Woninglease

Een goed alternatief om je huis snel te verkopen is het doen van een woninglease. Wat is een woninglease? Een woninglease is een verkoopconstructie waarbij kopers die nog geen financiering kunnen krijgen jouw huis overnemen totdat zij wel in aanmerking komen met een maximale termijn van 3 jaar. Tijdens deze periode betalen deze potentiele kopers jouw hypotheek af en alle andere woningkosten. Wanneer deze huis kopers in aanmerking komen voor een hypotheek kopen zij de woning van jouw over. Op deze manier wordt het huurbeding niet verbroken zoals die staat in jouw hypotheek overeenkomst. Want de koper huurt jouw huis niet, maar die koopt hem. Deze oplossing voor jouw huis verkopen is superhandig als jij met spoed het huis moet verkopen om de kosten te dekken. Ga jij bijvoorbeeld emigreren, heb je een woning geërfd en moet je erfbelasting betalen, wil jij je echtelijk huis verkopen dor scheiding, heb jij dubbele lasten, of wil jij woning executie voorkomen? Dan is je huis verkopen via een woninglease constructie de ideale oplossing voor jou. Heb jij meerdere kopers gesproken die de financiering niet rond kregen? Met een woninglease kan jij dubbele maandlasten voorkomen, heb jij zekerheid dat jouw huis wordt verkocht. Bij mijn-huisverkopen.nl kunnen wij jou kosteloos door dit hele proces begeleiden, en in contact brengen met kopers die middels woninglease een huis willen kopen, maar ook met investeerders die huizen opkopen.

Huis Leasen? Neem dan gelijk contact op

Ja ik ben geïnteresseerd

Nu Mijn Huis Verkopen!

Direct geld voor uw huis!

top