Huis Verkopen Zonder Makelaar

Waarom Mijn-Huisverkopen.nl?

  • Persoonlijke Begeleiding Met Verkoop Van Uw Woning!
  • Groot Netwerk Aan Internationale Investeerders!
  • Geheel Gratis!

Snel Uw Huis Verkopen

Voorkom Verdere Schulden:

  • Huis Verkopen Door Scheiding!
  • Executieveiling Voorkomen!
  • Huis Verkopen Door Emigratie!
  • Huis Verkopen Bij Faillissement
Guarantee

Beste Prijs voor uw Woning!

Voordelen Samen Werken Met Mijn-Huisverkopen:

  • Snel Uw Huis Verkopen!
  • Altijd Het Beste Bod Op Uw Woning!
  • Geen Makelaarskosten!
Best Price

Direct Een Bod Op Uw Woning

Heeft u een vraag? Een van onze deskundigen neemt graag contact met u op.

Hoe wij uw huis kopen

Wat doet Mijn-huisverkopen.nl

Bij mijn-huisverkopen.nl heeft u de mogelijkheid om snel van uw huis af te komen, met behulp van ons veelzijdig netwerk van vastgoedinvesteerders. Vanzelfsprekend leggen wij u graag onze mogelijkheden uit, waarmee wij u uit de brand kunnen helpen. Daarnaast hebben wij ook toegang tot vele starters die hun eerste woning willen kopen, en hebben wij contacten met verschillende makelaars.
Meer weten over de mogelijkheden Image

Hoe Gaan Wij Te Werk

Aanvraagformulier invullen

Door het invullen van het vragenformulier, nemen wij gelijk uw aanvraag in behandeling. Vervolgens zullen wij deze beoordelen en een reëel bod uitbrengen, indien uw huis aan bepaalde eisen voldoet. Wij kopen ook huizen met achterstallig onderhoud, of huizen die moeilijk te verkopen zijn. Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op!
Aanvraagformulier invullen!

De juiste investeerder voor uw huis

Nadat uw aanvraag is goed gekeurd, nemen wij uw hypotheeklasten over en gaan wij de juiste investeerder benaderen die mogelijk geïnteresseerd is in uw koopwoning. Indien één van onze vastgoed investeerders uw woning wil opkopen, krijgt u dit zo spoedig mogelijk van ons te horen. In bijna alle gevallen kunnen wij de juiste investeerder voor uw huis vinden.
Nu Huis verkopen!

Direct uw Huis Kopen

Via onze huis leasen constructie nemen wij uw hypotheek en alle andere kosten van uw woning direct over. Uw huis wordt verkocht aan een koper die nog geen hypotheek kan krijgen, en de lasten draagt totdat hij wel een hypotheek kan krijgen. Nu neemt hij alvast het huis over en betaald alle bijkomende kosten. In tegenstelling tot huurkoop wordt erin deze situatie uw huis niet verhuurd waardoor u uw huurbeding niet verbreekt.
Huis NU Leasen!

Het bod spreekt u aan?

Indien ons bod u aanspreekt ontvangt u van ons een optiecontract waarin alle gemaakte afspraken zijn vastgelegd. Bij akkoord wordt het contract door beide partijen ondertekend. Daarna schakelen wij de notaris in en worden de laatste juridische en financiële handelingen afgewikkeld. Nu bent u af van lasten en zullen wij verdere zorg dragen voor uw Huis!
Nu Huis verkopen!


Huis opkopen

Uw huis opkopen kan in uw geval nodig zijn om snel uw huis te verkopen. Uw huis laten opkopen is misschien niet waar u aan dacht toen u uw koopwoning in de verkoop had gezet, maar in uw geval kan het nu wel de beste oplossing zijn. Mijn-huisverkopen.nl kan er voor zorgen dat één van onze vastgoed investeerders geïnteresseerd raakt in uw koopwoning en dat uw huis zorgeloos en direct verkocht kan worden.

Waarom niet via een makelaar?

Als u uw huis wilt verkopen via een gewone makelaar, heeft u niet de zekerheid dat uw huis ook snel verkocht zal worden. Dit kan soms lang duren en dat wilt u liever niet. Zeker in deze roerige huizenmarkt, staan koopwoningen soms maanden of jaren te koop. Omdat u redenen heeft om uw huis (zeer) snel te willen verkopen, bieden wij de beste oplossing en bent u snel van uw huis af. U kunt gelijk nieuwe plannen maken, verhuizen of een huurhuis zoeken en u komt niet met een restschuld te zitten.

Altijd het beste bod voor uw huis ontvangen?

Bij Mijn-huisverkopen.nl ontvangt u altijd het beste bod voor uw huis! Wij zijn in staat om op ieder moment snel en slagvaardig op te treden en voor het hoogste bod op uw huis te gaan. Wij zijn hierin transparant, helder en duidelijk. Geen verrassingen achteraf, want u heeft al zorgen genoeg over uw huis. Wij ontzorgen u dan ook graag.

In drie stappen het beste bod op uw woning

1. Het online vragenformulier invullen
2. Uw aanvraag beoordelen en mogelijke taxatie
3. Wij brengen het beste bod voor uw woning uit

Vul hier uw aanvraagformulier in

Klik hieronder op het aanvraagformulier, vul de gevraagde gegevens in en wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraagformulier

top