Woning verkopen en terughuren

netto geld voor uw woning

Netto geld voor uw woning

Waarom huis verkopen en terughuren?

Mijn-Huisverkopen neemt u woning over in de huidige staat, en verhuurt deze woning dan aan u, voor onbepaalde tijd. Hierdoor heeft u de zekerheid van uw woning en heeft u in 1x netto geld op uw woning die u kunt gebruiken voor verscheidene doeleinden.

Het kan zijn dat u bijna met pensioen gaat en u eindelijk die lange wereldreis wilt maken, maar u hier geen geld voor heeft. U wilt waarschijnlijk geen lening afnemen of kan geen lening krijgen. Het kan ook zo zijn dat uw pensioen niet voldoende oplevert en i.p.v. doorwerken u toch toegang wilt tot een geld bedrag. Een andere reden kan zijn dat u uw kinderen of kleinkinderen geld wilt schenken voor bijvoorbeeld een studie of eigen bedrijf. Wat u reden ook mag zijn uw woning verkopen kan de juiste oplossing zijn.

Het bezitten van een woning kan voor veel mensen worden ervaren als een last. Onderhoud dat verricht moet worden, maandelijkse kosten en allerlei andere ergernissen waardoor u liever uw woning verkoopt dan huiseigenaar blijft. Toch wilt u in de woning blijven die u beschouwt als thuis. Uw woning verkopen en terug huren kan voor u ideaal zijn. Op deze manier heeft u direct geld beschikbaar op uw rekening dat u kunt gebruiken voor uw eigen doeleinden. U blijft in het gemak van uw eigen woning, heeft een vast maandbedrag en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over onderhoud.

Wat voor soort woningen komen in aanmerking

Bij Mijn-Huisverkopen maakt het niet uit voor type woning u heeft, hoeveel kamers, staat of welke locatie. Alle huizen zijn bij ons welkom. De koopprijs en de huurprijs zijn vrij onderhandelbaar.

Contact Opnemen

Wilt u direct toegang tot netto geld op uw rekening voor uw woning. Neem dan vrijblijvend contact op met Mijn-Huisverkopen.nl en vraag naar de voorwaarden.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Nu Mijn Huis Verkopen!

Direct geld voor uw huis!

top