Huis Verkopen Zonder Makelaar

Waarom Mijn-Huisverkopen.nl?

 • Persoonlijke Begeleiding Met Verkoop Van Uw Woning!
 • Groot Netwerk Aan Internationale Investeerders!
 • Geheel Gratis!

Snel Uw Huis Verkopen

Voorkom Verdere Schulden:

 • Huis Verkopen Door Scheiding!
 • Executieveiling Voorkomen!
 • Huis Verkopen Door Emigratie!
 • Huis Verkopen Bij Faillissement
Guarantee

Beste Prijs voor uw Woning!

Voordelen Samen Werken Met Mijn-Huisverkopen:

 • Snel Uw Huis Verkopen!
 • Altijd Het Beste Bod Op Uw Woning!
 • Geen Makelaarskosten!
Best Price

Direct Een Bod Op Uw Woning

Heeft u een vraag? Een van onze deskundigen neemt graag contact met u op.

Voorkom Restschuld

Wat doet Mijn-HuisVerkopen

Mijn-Huisverkomen heeft zich toegelegd op het adviseren en helpen van huizenbezitters die om diverse redenen hun huis snel willen verkopen. Wij beschikken over de juiste expertise om executieveiling te voorkomen en de restschuld te beperken. Dit doen wij door uw huis te verkopen aan onze vermogende beleggers, en door te onderhandelen met hypotheekverstrekkers om de restschuld kwijt te schelden of te beperken. Daarnaast assisteren wij u met het vinden van een geschikte huurwoning zodat u een grote zorg wordt ontnomen.
Image

Onze Mijlpalen!

0+

Huizen aangeboden

Sinds onze oprichting hebben wij al meer dan 10 huizen aangeboden gekregen om aan te bieden bij onze beleggers

0+

Executieverkoop

Als startende onderneming hebben wij al meer dan 10 woning veilingen voorkomen van huiseigenaren in nood

0+

Vastgoedinvesteerders

Wij hebben toegang tot meer dan 250 particuliere beleggers die op zoek zijn naar winstgevende huizen die verhuurd kunnen worden


Waarom kiezen voor Property Professional

 • Executie verkoop van uw woning wordt voorkomen.
 • Wij onderhandelen met uw hypotheekverstrekker.
 • Helpen u met het vinden van een nieuwe betaalbare woonruimte
 • Samen met u voorkomen dat u nog meer in de problemen raakt.
 • Altijd de juiste oplossing die bij uw persoonlijke situatie past.
 • Internationaal netwerk van ervaren vastgoed investeerders.
 • Deskundig, Professioneel, Snel en Transparant

Onze Missie

Mijn-Huisverkopen is opgericht in April 2015 door drie professionals met als doel om mensen te helpen uit hun benarde financiële situatie. Wij vinden dat mensen moeten genieten van hun woning, terwijl tegenwoordig hun woning meer als een last wordt gezien. Steeds meer mensen verliezen hun huis door executieverkoop en blijven vervolgens achter met een schuld die zij waarschijnlijk tot de rest van hun leven moeten blijven afbetalen. Dit moet en kan anders daarom is Mijn-Huisverkopen in het leven geroepen. Samen met u voorkomen wij gedwongen woning veiling en zorgen wij ervoor dat de restschuld wordt beperkt of kwijtgescholden.

Executieveiling voorkomen door Huis te laten opkopen

Uw huis opkopen kan in uw geval nodig zijn om executieveiling te voorkomen. Uw huis laten opkopen is misschien niet waar u aan dacht toen u uw koopwoning in de verkoop had gezet, maar in uw geval kan het nu wel de beste oplossing zijn. Property Professional weet precies de eisen waaraan een huis moet voldoen om interessant te zijn voor een belegger.

Reguliere verkoop niet meer toegestaan?

Bij een te hoge achterstand kan de bank bepalen dat het huis niet meer via de reguliere wijze mag worden verkocht. Als u uw achterstand niet kunt betalen lijkt executieveiling dan onmogelijk om te voorkomen. Property Professional gaat voor u met gesprek in de bank om executieverkoop stop te zetten. Wij weten precies wat de bank wilt en kunnen hierop inspelen. Doordat tijd heel kostbaar is in deze situatie is noodzakelijk om ons direct in te schakelen voordat het te laat is.

Waarom geen makelaar?

Een makelaar is meer georiënteerd om uw huis te verkopen aan de consument, terwijl wij uw huis aanbieden aan beleggers die geen externe financiering nodig hebben. Deze kunnen dus direct de woning betalen waardoor het krijgen van een hypotheek geen rol meer speelt. Daarnaast is bij een hypotheekachterstand het niet mogelijk om uw huis te verkopen via een makelaar. Om deze reden worden wij vaak ingeschakeld door huiseigenaren in nood en aanbevolen door hypotheekverstrekkers.

“ Samen met u gaan wij voor de beste prijs voor uw koopwoning”!

Beste prijs ontvangen!!

top