Huis Verkopen Zonder Makelaar

Waarom Mijn-Huisverkopen.nl?

  • Persoonlijke Begeleiding Met Verkoop Van Uw Woning!
  • Groot Netwerk Aan Internationale Investeerders!
  • Geheel Gratis!

Snel Uw Huis Verkopen

Voorkom Verdere Schulden:

  • Huis Verkopen Door Scheiding!
  • Executieveiling Voorkomen!
  • Huis Verkopen Door Emigratie!
  • Huis Verkopen Bij Faillissement
Guarantee

Beste Prijs voor uw Woning!

Voordelen Samen Werken Met Mijn-Huisverkopen:

  • Snel Uw Huis Verkopen!
  • Altijd Het Beste Bod Op Uw Woning!
  • Geen Makelaarskosten!
Best Price

Direct Een Bod Op Uw Woning

Heeft u een vraag? Een van onze deskundigen neemt graag contact met u op.

Huis Verhuren

huis verhuren en verkopen

huis verhuren en verkopen

Staat uw woning al langere tijd te koop? Krijgt u een aantal bezichtigingen maar toch geen koper? Dan zijn er een aantal maatregelen die u kunt treffen om uw woning toch te verkopen. Vraag u eerst af waarom wordt de woning niet verkocht, waarom haken mensen af? Het kan zijn dat de woning niet helemaal aan de eisen van de koper voldoen. Of dat zij met uw huidige inrichting hun droomwoning niet kunnen voorstellen. Ook kan het zijn dat uw woning vervallen is en er nog veel aan moet gebeuren voordat deze verkoop klaar is. U wilt natuurlijk zo min mogelijk betalen aan renovatie en deze kosten neerleggen bij de koper. In dit soort gevallen is het dan handig om uw woning te laten opkopen door bijvoorbeeld Mijn-Huisverkopen.nl of uw woning te verhuren.

Heeft u al een andere woning gekocht of verblijft u in een andere woning dan bent u gebaad bij het snel verkopen of verhuren van uw leegstand huis. Aan de hand van uw persoonlijke situatie kunnen wij samen kijken naar wat voor u de beste oplossing is. Mijn-Huisverkopen heeft de capaciteiten om uw woning op te kopen of te verhuren. Bij ons u kunt dus terecht als u snel een oplossing nodig heeft.

Waarom uw huis verhuren?

Als u een moeilijk verkoopbare woning heeft is verhuren totdat er daadwerkelijk een koper is waarschijnlijk de juiste keus voor u. Wanneer uw woning te koop staat kunt u op basis van de leegstandwet uw woning verhuren. Middels deze wet bent u vrij om de huurprijs te bepalen. Samen met u kijken wij naar een realistische huurprijs is. Verder kijken wij naar uw persoonlijke situatie en leggen u uit op welke zaken u moet letten. Voor u gaan wij op zoek naar een betrouwbare huurder. Wij screenen de huurder en gaan regelmatig langs bij uw woning om te kijken of de woning in goede staat blijft onderhouden. Zo geniet u van de zekerheid dat uw huis in goede handen verkeerd. In de meeste gevallen hebben wij binnen 2 weken al een huurder in uw woning geplaatst.

Wanneer uw huis maar niet wordt verkocht en u al in een ander huis woont is het vaak het verstandig om het huis te verhuren. Hierdoor worden de vaste lasten die de woning met zich meebrengt grotendeels gedekt. In sommige gevallen kunt u zelfs meer geld eraan overhouden.

Huis verhuren maar toch verkopen?

Bent u bang dat als u uw huis verhuurt uw de woning niet meer kunt verkopen? Veel mensen stellen zichzelf deze vraag. Echter is het zo dat op basis van de leegstandswet de huurders bewust zijn dat zij elk moment de woning kunnen moeten verlaten wanneer er tijdig wordt aangegeven dat er een koper is. Dit biedt u de mogelijkheid om te woning te verkopen terwijl u deze verhuurd. Daarnaast is Mijn-Huisverkopen gespecialiseerd in het verkopen van verhuurde woningen. Wij weten precies hoe wij dit moeten verkopen waardoor uw huis toch nog wordt verkocht.

Wat is de rol van Mijn-Huisverkopen?

Mijn-Huisverkopen vervult verschillende rollen: zo werken wij als huizenopkoper, makelaar, en beheerder.

Onze rol als huizenopkoper:

Wanneer u uw woning direct wilt verkopen dan zijn wij de partij waarmee u zaken wilt doen. Wij bieden altijd een prijs die interessant is voor alle partijen. Waarbij u tevreden bent en waar wij nog genoeg ruimte hebben om een bepaald winstmarge te behalen. Wanneer uw woning in slechte staat is knappen wij de woning zelf op. U hoeft dus geen geld en tijd te investeren om uw woning op te knappen in de hoop dat het dan sneller wordt verkocht. Ook kopen wij zonder financieringsvoorbehoud waardoor u gegarandeerd bent dat de woning wordt afgenomen. Dus ongeacht staat van de woning kunnen wij zodra er een overeenkomst is uw woning meteen overnemen omdat wij geen financieringsbehoud hebben.

Wij hanteren bepaalde criteria waaraan de woning moet voldoen. Voldoet uw woning niet aan deze eisen maar wilt u nog steeds verkopen dan kunnen wij werkzaam zijn als uw makelaar.

Door uw huis op te laten kopen door Mijn-Huisverkopen geniet u dus van het voordeel dat u uw woning niet hoeft op te knappen om het te verkopen, betaalt u geen makelaarscourtage, en heeft u de zekerheid dat de woning wordt afgenomen omdat wij kopen zonder financieringsvoorbehoud. Waarschijnlijk het allerbelangrijkste voor u is dat uw huis heel snel kan worden verkocht. Binnen 4 weken kan de huis al volledig zijn overgedragen.

Mijn-Huisverkopen als Makelaar:

Als makelaar verzorgen wij het gehele verkoopproces. Wij inventariseren uw huis en brengen deze onder aandacht van kopers. Wij zorgen voor de ideale presentatie van uw huis. Wij zorgen ervoor dat er geschikte foto’s worden gemaakt, passende teksten worden geschreven, verrichten bezichtigingen en doen de onderhandelingen met de koper. Zodra de koop rond is helpen wij u natuurlijk ook met de overdracht en alle nodige acties zodat u zeker weet dat alles in orde is. Staat uw woning al langere tijd te koop bij een andere makelaar en lijkt het u verstandig om de woning toch maar te verhuren dan kunnen wij uw huis beheren.

Door uw huis te verkopen via Mijn-Huisverkopen geniet u dus van gemak en begeleiding van een makelaar die woningmarkt goed kent. U ontvangt de de beste presentatie voor uw woning waardoor u binnen no time de juiste koper van uw huis wordt gevonden.

Mijn-Huisverkopen als Beheerder:

Als beheerder zorgen wij ervoor dat er geschikte huurders in uw huis worden geplaatst. Hierdoor kunnen de maandelijkse lasten van uw woning (gedeeltelijk) worden gedekt. Wij kijken samen met u naar wat er allemaal mogelijk is met uw huis. Zo inventariseren wat uw huis allemaal heeft, wat een realistische prijs is en wat er allemaal bij komt kijken wanneer u uw huis verhuurd.

Wij screenen de huurders om te kijken of zij wel de financiële lasten kunnen dragen. Als extra dienst gaan wij regelmatig langs de woning om ervoor te zorgen dat er geen rare dingen gebeuren in uw huis.

Door uw huis te verhuren via Mijn-Huisverkopen geniet u dus van gemak en de zekerheid van betrouwbare huurders. Ook bieden wij u snelheid in het verhuren en kan uw woning binnen 2 weken al verhuurd zijn.

Meer weten over ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

top